Spontanansökan - Fastighetsvärd Uppsala

Stockholm
Ansök senast: 2027-04-25

Gillar du kundservice och att ha många bollar i luften? För att lyckas i rollen som Fastighetsvärd har du lätt för att se helheten och ett öga för vad som behöver prioriteras!

Om tjänsten

I tjänsten som Fastighetsvärd ansvarar du för den dagliga driften som sker i dina fastigheter. Du kommer att ha en nyckelfunktion i vårt arbete att bli kundens första val, vara ansiktet utåt och genom att löpande hantera olika typer av frågor från kunder leverera den bästa servicen till hyresgästerna.

Det är av stor vikt att du förstår tekniska problem som kan uppstå i fastigheterna där du gör bedömningen om vad som behöver göras. Vidare kommer du att handskas med serviceanmälningar och beställningar via Xpand, som är bolagets digitala fastighetssystem, samt sköta kontakten med entreprenörer för att få arbetet att fortlöpa.

Du är praktiskt lagd och är inte rädd att hugga i där det behövs, vilket du gör med ett vänligt och omtänksamt bemötande för att våra kunder ska få den absolut bästa servicen av dig.

Arbetsuppgifter i urval

 • Hantera felanmälningar, åtgärda och återkoppla till kund via vårt datasystem Xpand.

Exempel på felanmälan kan vara att lufta element, hantera stopp i våtutrymmen, mäta tryck i undercentralen, ventilationsfrågor, laga portdörrar som inte går igen med mera.  

 • Planera reparation och underhåll tillsammans med entreprenörer
 • Ansvara för avflyttningsbesiktningar
 • Fakturahantering
 • Hålla i kontakten med entreprenörer

Våra arbetstider är; måndag 07.00- 19.00, tisdag- torsdag 07.00-16.00, fredag 07.00-12.00. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är lösningsorienterad, självgående och som inte är rädd för att testa nya saker. Du har ett öga för detaljer och ser till att få saker gjorda. Du har en naturlig fallenhet för kundservice där du utför dina arbetsuppgifter med omsorg. Du kommer att få vara en del av ett härligt team där även du förväntas bidra till en god stämning.

Krav

 • Du har mycket god datavana då tjänsten innebär cirka 60 % administration i våra digitala system och cirka 40 % praktiskt arbete i form av att reparera felanmälningar.
 • Du har B-körkort.
 • Du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i både tal och skrift.

Mycket meriterande med tidigare erfarenhet av liknande roll som innefattar både teknik, arbeta i digitala system och kundrelationer.

Om Stena

Stena Fastigheter är ett modernt familjeägt fastighetsbolag som speglar staden vi är en del av. Som kollega hos oss är du med och skapar hållbara städer, kvarter och arbetsplatser där människor trivs, känner sig hemma och vill stanna länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra kvarter ges goda möjligheter att utvecklas i skolan, ha roligt på fritiden och har hopp och mål för framtiden.  

Tillsammans gör vi det lilla extra och kraften hittar vi genom att ha kul på jobbet och leva våra värderingar som är att vara omtänksamma, proffsiga, innovativa och öppna. Vi gör varandra bra! Läs gärna mer om oss genom att klicka på länken: https://www.stenafastigheter.se/ 


Ansökan

Vänligen notera att detta är en spontanansökan till tjänsten som Fastighetsvärd, det innebär att vi i dagsläget inte har en vakant tjänst som Fastighetsvärd. Vi stämmer av inkomna spontanansökningar och jämför med organisationens behov och möjligheter. Vi återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag, vi har tyvärr inte möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.

Om du vill skicka in en spontanansökan till oss gör du det här genom att klicka på "Ansök nu". Skicka med ett CV och ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail med hänsyn till GDPR-skäl.

 • Vänligen gör inte flera ansökningar till samma tjänst! Är du öppen för att arbeta i flera områden, skriv det istället som en kommentar i rutan "Berätta varför du är intresserad av tjänsten."

Stena Fastigheter gör en bakgrundskontroll i samtliga av våra rekryteringsprocesser vilket innebär att vi kommer att be dig om ett utdrag från belastnings- och misstankeregistret. Detta görs i slutskedet i rekryteringsprocesserna.

Kontaktperson

Julia Wiklund

Julia.Wiklund@stena.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %