Bostadsuthyrare till Stena Fastigheter

Stockholm
Ansök senast 2020-01-24

Vi på Stena Fastigheter i Stockholm söker nu en serviceinriktad och engagerad Bostadsuthyrare. Här välkomnas du till vårt nya kontor på Vattugatan 2, där du arbetar i ett team tillsammans med sju erfarna kollegor och en uthyrningschef. Vi befinner oss just nu i en spännande och expansiv fas och erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete. Som vår nya Bostadsuthyrare har du en nyckelfunktion i kontakten med våra hyresgäster och säkerställer att varje bostadsgäst finner sitt hem hos oss.


Din roll

Som Bostadsuthyrare ansvarar du för uthyrningen av ett specifikt område med fastigheter inom Stena Fastigheters bestånd i Söderort.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:

• Upprätta hyresavtal för uthyrning av bostäder, förråd och bilplatser.

• Handlägga ansökningar om andrahandsuthyrning, byten och överlåtelser.

• Ansvara för kontakten med Bostadsförmedlingen samt granska hyresgästförslag.

• Hyra ut nyrenoverade lägenheter på vår egen webbsajt och granska intresseanmälningar från våra internt sökande hyresgäster.

• Ansvara för hyresavstämningar inför avisering och lägga in hyresförändringar i fastighetssystemet.

• Hantera inkassoärenden i samråd med förvaltare och hyresadministratörer.

• I samband med stambyte, bland annat att bevaka hyresgästernas besittningsrätt, säga upp avtal som är uthyrda med korttidskontrakt och koordinera evakuering av hyresgäster.

 

Din profil

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet av service och administration. Du har erfarenhet av arbete med bostadsuthyrning och goda kunskaper inom hyresjuridik. Du talar och skriver svenska obehindrat samt behärskar engelska i tal. Talar du även andra språk är detta högt meriterande.

Som person är du positiv, naturligt serviceinriktad och tydlig i din kommunikation med andra. Du tycker om att skapa och upprätthålla goda relationer och är professionell, lyhörd och hjälpsam i ditt bemötande av våra hyresgäster och dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och ser gärna att du deltar aktivt i verksamhetens förbättringsarbeten samt tar ansvar för din egen personliga utveckling hos oss. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

 

Eftersom allt det vi gör på Stena Fastigheter grundar sig i våra värdeord; omtänksam, innovativ, professionell och öppen så är det viktigt och avgörande att dessa värden känns lika självklara för dig som de gör för oss i vårt arbete.

 

Din ansökan

Låter detta som en spännande utmaning för dig? Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 24 januari 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden gått ut.

Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina på telefonnummer 073-073 53 71.

 

Om oss

Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 700 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. Stena Bygg ansvarar för all nyproduktion inom Stena Fastigheter. Lär mer på: www.stenafastigheter.se

Kontaktperson

Viktoria Shakalina

viktoria.shakalina@weselect.com

0730735371

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Bostadsuthyrare till Stena Fastigheter
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %