Fastighetsvärd i Malmö

Malmö
Ansök senast 2019-10-31

Vi söker en fastighetsvärd som ska arbeta 50% med vårt team på Lindängen och 50% med vårt team på Södervärn i Malmö. Tjänsten startar den 1 januari 2020 eller efter överenskommelse.

Som fastighetsvärd på Stena Fastigheter Malmö har du en nyckelfunktion i vårt arbete att bli kundens första val och att ständigt vilja utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt. Du erbjuds ett självständigt arbete med stor utvecklingspotential.

I din roll som fastighetsvärd är du ansvarig för den dagliga driften av dina fastigheter. Du har stort kundfokus, trivs att hantera alla typer av frågor från kunden och du är duktig på att bedöma tekniska problem som uppstår. Vid besiktningar är du den som tar beslut och gör en bedömning och beställer inre underhåll i våra bostäder. Stena Fastigheter arbetar främst digitalt och du sköter serviceanmälningar, beställningar och besiktningar via handenheter eller dator. Nedan finner du vanligt förekommande arbetsuppgifter för rollen:

 •  Hantering av felanmälningar
 •  Rondering
 • Ansvara och utföra besiktningar
 • Planerar och koordinerar underhåll och enklare reparationer med kund och/eller hantverkare
 • Utför enklare reparationer
 • Fakturahantering
 • Vara delaktig i budgetprocessen och den ekonomiska uppföljningen avseende berörda fastigheter
 •  Beställning och inköp i samråd med förvaltaren
 • Minska energianvändningen genom att aktivt följa upp mediaförbrukning och vid avvikelser omgående vidta åtgärder
 • Delta i utvecklingsplanering av berörda fastigheter

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser det som en självklarhet att du är praktiskt lagd, serviceinriktad och tycker om att träffa människor. Du är öppen, ansvarsfull, noggrann och prestigelös. Det är en fördel om du har arbetat i en liknande roll som innefattar både teknik och kundrelationer. Du har även:

 • Gymnasieutbildning, VVS- och Fastighetsprogrammet eller Yrkeshögskolan - fastighetsvärd
 •  B-körkort
 • God datorvana
 • Är obehindrad i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personliga brev till vår fastighetschef Jonas Santonsson. Vid frågor kontakta oss på 075-241 50 00. Sista ansökningsdagen är den 31 oktober 2019.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Urval och intervjuer kommer att göras löpande.

Stena Fastigheter utvecklar städer och förvaltar med omtanke. Vi är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och ingår i Stena Sfären. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,2 miljoner kvadratmeter fördelat på 24 300 bostäder och 3 500 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma, Landskrona och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. Vi är idag 320 medarbetare som arbetar värderingsstyrt och med omtanke om kunden som ledord. Vår arbetsmodell Relationsförvaltning ger oss möjlighet att utveckla socialt hållbara kvarter där människor trivs och stannar kvar länge. Läs mer på www.stenafastigheter.se

 

 

Kontaktperson

Jonas Santonsson

jonas.santonsson@stena.com

075-241 50 00

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Fastighetsvärd i Malmö
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %