Fastighetsvärd till Uppsala

Uppsala
Ansök senast 2019-08-31

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och är redo för nästa utmaning i din karriär? Ta chansen och utvecklas hos Sveriges största privatägda fastighetsbolag! Vi på Stena Fastigheter växer och har påbörjat en spännande resa med utveckling och förbättring av vårt arbetssätt. Nu söker vi en fastighetsvärd som kommer bli Stena Fastigheters ansikte utåt och tillhöra vårt härliga team i Uppsala. Fastighetsbeståndet består idag av cirka 1200 bostäder.

Din nya roll

I rollen som fastighetsvärd kommer du främst vara ute i fastigheterna och därav ha mycket kontakt med hyresgästerna. Du kommer att ansvara för cirka 250–300 lägenheter och ingå en arbetsgrupp med förvaltare, uthyrare och fastighetsvärdar. Arbetet är omväxlande med frihet under ansvar och du planerar dina dagar självständigt. I din roll kommer du bland annat att ansvara för:

 • Sedvanlig fastighetsskötsel och reparationer
 • Avflyttningsbesiktningar och göra besiktningar
 • Planering och deltagande i genomförandet av underhåll
 • Yttre skötsel samt att det är rent och snyggt i våra kvarter
 • Handläggning av felanmälningar
 • Energiuppföljning samt fakturahantering
 • Vara delaktig i budgetprocessen och den ekonomiska uppföljningen avseende berörda fastigheter

Är du den vi söker?

Som fastighetsvärd har du flera kontaktytor och ingår i ett team på 7 personer. Därför söker vi dig som är en god lagspelare och har förmågan att bygga långsiktiga relationer. För att lyckas i rollen är du van vid kundkontakt och har en god kommunikativ förmåga, samt en vilja att ge god service till våra hyresgäster genom ett positivt och professionellt bemötande. Eftersom att arbetstempot är högt och du hanterar flera ärenden parallellt, ser vi att du är anpassningsbar och har en positiv inställning till problemlösning. Utöver det uppskattas innovativa idéer och lösningar som bidrar till ett förbättrat arbetssätt, med mål att överträffa hyresgästernas förväntningar. Du som söker behöver uppfylla nedanstående skallkrav:

 • Några års erfarenhet av liknande arbete inom fastighetsskötsel, hantverk eller kunskap inom något tekniskt område
 • Gymnasial utbildning, meriterande om du har en vidareutbildning inom fastighetsskötsel
 • God datorvana
 • Är obehindrad i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande

Ansökan

Vill du bli vår nya kollega? Ansök redan idag, dock senast söndagen den 31 augusti 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Vi går löpande igenom alla ansökningar. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare, Oscar Stierncreutz på tel. 072 224 8530.

Välkommen med din ansökan!


Sökord: Fastighetsskötsel, lokalvård, service, fastigheter

Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 500 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Med hyresrätten som upplåtelseform utvecklar Stena Fastigheter långsiktigt attraktiva boendemiljöer och arbetsplatser. Målsättningen är att alltid vara hyresgästens förstahandsval. Läs mer på www.stenafastigheter.se

Kontaktperson

Oscar Stierncreutz

oscar.stierncreutz@weselect.com

0722248530

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Fastighetsvärd till Uppsala
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %