Fastighetsvärd till Malmö - Centrum

Malmö
Ansök senast 2021-04-30

Som fastighetsvärd på Stena Fastigheter Malmö AB har du en nyckelfunktion i vårt arbete att bli kundens första val och att ständigt vilja utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt. Du erbjuds ett självständigt arbete med stor utvecklingspotential. Vi söker nu en fastighetsvärd till vårt team i Malmö Centrum som förvaltar 871st bostäder och 10 000kvm lokaler i och omkring Malmö Centrum, Västra innerstaden och på Limhamn.

I din roll som fastighetsvärd är du ansvarig för den dagliga driften av dina fastigheter. Du har stort kundfokus, trivs att hantera alla typer av frågor från kunden och du är duktig på att bedöma tekniska problem som uppstår. Vid avflyttningsbesiktningar är du den som tar beslut om fakturering och gör en bedömning och beställer inre underhåll i våra bostäder. Stena Fastigheter arbetar digitalt och du sköter serviceanmälningar och beställningar via handenheter eller dator i vårt fastighetssystem Xpand. Nedan finner du vanligt förekommande arbetsuppgifter för rollen:

 • Hantering av serviceanmälningar (felanmälningar)
 • Ronderingar inkl. åtgärder t.ex. i undercentraler
 • Allmän kundservice och delaktig i våra kundaktiviteter
 • Ansvara för avflyttningsbesiktningar och göra besiktningar
 • Planerar och koordinerar underhåll och enklare reparationer med kund och/eller hantverkare
 • Utföra reparationer och löpande underhåll
 • Fakturahantering
 • Vara delaktig i budgetprocessen och den ekonomiska uppföljningen avseende berörda fastigheter

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser det som en självklarhet att du är praktiskt lagd, serviceinriktad och tycker om att träffa människor. Du är öppen, ansvarsfull, noggrann och prestigelös. Det är ett krav att du har arbetat i en liknande roll som innefattar både teknik och kundrelationer. Du har även:

 • B-körkort
 • God datorvana
 • Är obehindrad i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personliga brev via länk här på hemsidan. Vid frågor kontakta fastighetschef Ulrica Altenborg på 075-241 54 23. Sista ansökningsdatumen är den 30 april.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Urval och intervjuer kommer att göras löpande. 

Stena Fastigheter utvecklar städer och förvaltar med omtanke. Vi är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och ingår i Stena Sfären. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,2 miljoner kvadratmeter fördelat på 25 970 bostäder och 3 500 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma, Landskrona och Uppsala. Vi är idag 370 medarbetare som arbetar värderingsstyrt och med omtanke om kunden som ledord. Vår arbetsmodell Relationsförvaltning ger oss möjlighet att utveckla socialt hållbara kvarter där människor trivs och stannar kvar länge. Läs mer på www.stenafastigheter.se

Kontaktperson

Ulrica Altenborg

ulrica.altenborg@stena.com

075-241 50 00

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %