Förvaltare till Göteborg

Göteborg
Ansök senast 2020-09-25

Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 700 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. I Göteborg äger och förvaltar vi cirka 8 700 bostäder och 160 000 kvm kommersiella lokaler. Vi är 80 medarbetare som arbetar för att våra hyresgäster ska trivas hos oss och bo kvar länge. Läs mer på www.stenafastigheter.se

Som förvaltare ansvarar du för att driva affärsutveckling av ett till dig tilldelat bestånd av fastigheter. Du har personalansvar för en grupp om 4 personer med fastighetsvärdar och uthyrare. Ditt arbete är både operativt och strategiskt och du rapporterar till fastighetschefen. Du leder hela teamet med fokus på utveckling och att skapa effektivitet och högre affärsfokus i hela gruppen. Dina dagliga arbetsuppgifter är varierande där du stöttar och coachar din personalgrupp. Du är ytterst ansvarig för att fastighetsvärdarna sköter serviceprocessen och för att uthyrarna sköter uthyrningsprocessen. I rollen ingår budgetansvar och attestering. Du är övergripande ansvarig för lönsamhet, utveckling samt nöjda kunder och medarbetare. Du driver på ett affärsmässigt sätt utredningar och tar fram styrdokument och tekniska kalkyler för hur ditt bestånd ska utvecklas och höja nivån på dessa fastigheter. Du kartlägger vad som ska göras och ser sedan till att det händer. Tillsammans med stödfunktioner och fastighetschef planerar du genomföranden och lägger tidplaner och tar ansvar för hur dialogen med hyresgästen ska se ut innan och under pågående arbete. 

Som förvaltare på Stena Fastigheter har du en nyckelfunktion i arbetet med att bli kundens första val och att ständigt utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt. Du erbjuds ett självständigt arbete med stor utvecklingspotential.

Vi söker dig med akademisk examen inom teknik och/eller fastighet eller dig med några års erfarenhet av förvaltarrollen där du drivit ett fastighetsbestånd med budget och resultatansvar. Du är ansvarstagande och har högt affärsfokus. Vidare har du erfarenhet av personalledning eller arbetsledning och är van att delegera arbetsuppgifter, stötta och coacha medarbetare. Som person har du integritet, ett driv att komma framåt och du har lätt att se helhetsperspektiv. Du är öppen och utåtriktad och du har en pedagogisk förmåga att få andra med dig. Du är effektiv och strukturerad och har god förmåga att navigera i en snabb och dynamisk arbetsmiljö. 

Ansök redan idag, dock senast torsdagen den 25 september 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Skicka gärna in din ansökan snarast, vi gör urval och intervjuer löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta fastighetschef, Anders Hellgård på tel. 070-617 11 08.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Anders Hellgård

anders.hellgard@stena.com

0706171108

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %