Vi söker fastighetsvärd till Landskrona, vikariat 9 månader

Malmö
Ansök senast 2020-08-14

Som fastighetsvärd på Stena Fastigheter Malmö AB har du en nyckelfunktion i vårt arbete att bli kundens första val och att ständigt vilja utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt. Du erbjuds ett självständigt arbete med stor utvecklingspotential. Vi söker nu en fastighetsvärd till vårt team i Landskrona som förvaltar 1203 bostäder i Sandvången och Pilängen i norra Landskrona. Tjänsten är ett föräldravikariat under perioden 2020-08-01 – 2021-04-30.

I din roll som fastighetsvärd är du ansvarig för den dagliga driften av dina fastigheter. Du har stort kundfokus, trivs att hantera alla typer av frågor från kunden och du är duktig på att bedöma och åtgärda tekniska problem som uppstår. Vid avflyttningsbesiktningar är du den som gör en bedömning, tar beslut tillsammans med förvaltaren och beställer inre underhåll i våra bostäder. Stena Fastigheter arbetar digitalt och du sköter serviceanmälningar, besiktningar, ronderingar och beställningar via handenheter eller dator. Nedan finner du vanligt förekommande arbetsuppgifter för rollen:

 • Hantering av serviceanmälningar
 • Ronderingar/tillsyn
 • Ansvara för avflyttningsbesiktningar, utföra besiktningar inkl. ev debiteringar, nyckelhantering, m.m.
 • Planerar och koordinerar underhåll och enklare reparationer med kund och/eller hantverkare
 • Utföra enklare reparationer
 • Fakturahantering och systemuppdatering (Palette och Xpand)
 • Vara delaktig i budgetprocessen och den ekonomiska uppföljningen avseende berörda fastigheter

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser det som en självklarhet att du är praktiskt lagd, serviceinriktad, tycker om att träffa människor och bidra till gruppens positiva utveckling. Du är öppen, ansvarsfull, noggrann och prestigelös. För denna tjänst är det ett krav att du har arbetat i en liknande roll som innefattar både teknik och kundrelationer. Du har även:

 • B-körkort
 • God datorvana
 • Är obehindrad i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personliga brev genom att ladda upp detta här på hemsidan. Vid frågor kontakta förvaltare Frida Stenlundh på 075-241 53 46 (observera längre svarstid i semestertider). Sista ansökningsdagen är den 14 augusti 2020. Urval och intervjuer kommer att göras löpande.  

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Stena Fastigheter utvecklar städer och förvaltar med omtanke. Vi är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och ingår i Stena Sfären. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,2 miljoner kvadratmeter fördelat på 24 300 bostäder och 3 500 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma, Landskrona och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. Vi är idag 320 medarbetare som arbetar värderingsstyrt och med omtanke om kunden som ledord. Vår arbetsmodell Relationsförvaltning ger oss möjlighet att utveckla socialt hållbara kvarter där människor trivs och stannar kvar länge. Läs mer på www.stenafastigheter.se

Kontaktperson

Frida Stenlundh

frida.stenlundh@stena.com

075-241 53 46

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %