Fastighetsvärd till Upplands Väsby

Stockholm
Ansök senast: 2023-09-30

Är du en person som gillar varierade arbetsuppgifter och har lätt för att hålla koll på flera parallella uppgifter samtidigt? Tycker du om blandningen av praktiska arbetsuppgifter i kombination med administration och mötet med människor? Då tror vi att tjänsten som fastighetsvärd är rätt för dig!

Om Stena

Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med 26 000 och 1 250 lokaler i storstadsregionerna. Utomlands äger och förvaltar vi fastigheter via Stena Real Estate. Genom vårt arbete utvecklar vi städer, och för oss är livet mellan husen lika viktigt som livet i husen. Vi tar hand om våra anställda, kunder och hus med omtanke. Tillsammans gör vi det lilla extra och kraften hittar vi genom att ha kul på jobbet och leva våra värderingar. Vi gör varandra bra! Som kollega hos oss är du med och skapar socialt hållbara städer, kvarter och arbetsplatser där människor trivs, känner sig hemma och vill stanna länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra kvarter ges goda möjligheter att utvecklas i skolan, ha roligt på fritiden och har hopp och mål för framtiden. Vi som jobbar här når dit genom att vara omtänksam, professionell, innovativ och öppen.

Att jobba som Fastighetsvärd

För att lyckas och trivas i rollen som fastighetsvärd har du lätt för att se helheten och ett öga för vad som behöver prioriteras. I tjänsten kommer du att ansvara för den dagliga driften som sker i dina fastigheter. Du kommer att ha en nyckelfunktion i vårt arbete att bli kundens första val, vara ansiktet utåt och genom att löpande hantera olika typer av frågor från kunder leverera den bästa servicen till hyresgästerna. Det är av stor vikt att du förstår tekniska problem som kan uppstå i fastigheterna där du gör bedömningen om vad som behöver göras samtidigt som du har en mycket god administrativ förmåga för att kunna driva arbetet framåt. Vidare kommer du att handskas med serviceanmälningar och beställningar via Xpand, som är bolagets digitala fastighetssystem, samt sköta kontakten med entreprenörer för att få arbetet att fortlöpa. Du är praktiskt lagd och är inte rädd att hugga i där det behövs, vilket du gör med ett vänligt och omtänksamt bemötande för att våra kunder ska få den absolut bästa servicen av dig.

Arbetsuppgifter i urval

·       Hantera serviceanmälningar, åtgärda och återkoppla löpande till kund via vårt datasystem Xpand

·       Planera reparation och underhåll tillsammans med entreprenörer

·       Ansvara för avflyttningsbesiktningar

·       Fakturahantering

·       Hålla i kontakten med entreprenörer.

På Stena Fastigheter har du som fastighetsvärd arbetstider måndag kl 07-19, tisdag-torsdag kl 07-16 samt fredag kl 07-12. Detta är en tillsvidaretjänst med start enligt överenskommelse.

 Vem söker vi?

Vi söker dig som är lösningsorienterad, självgående och som är initiativrik. Du har ett öga för detaljer och ser till att få saker gjorda. Du har en naturlig fallenhet för kundservice där du utför dina arbetsuppgifter med omsorg. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av praktiska yrken som exempelvis snickare, rörmokare eller liknande, alternativt att du har studerat till fastighetsvärd. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom fastighetsbranschen. Du har ett bra ordningssinne, är van att arbeta med dator och har lätt för att ta dig an nya digitala system. Du kommer att ingå i ett härligt team där även du förväntas bidra till en god stämning.

Krav

 • Du har god datavana och administrativ förmåga
 • Du har ett giltigt B-körkort
 • Du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat både i tal och skrift.

Mycket meriterande med tidigare arbetserfarenhet som innefattar både teknik, administration och kundrelationer.

Ansökan

Intresserad? Du söker tjänsten genom att klicka på "Ansök nu". Glöm inte att ditt CV och personliga brev behöver innehålla, personuppgifter, kontaktuppgifter samt arbetserfarenhet och utbildning. Vi tar inte emot ansökningar via mail med hänsyn till GDPR-skäl. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Stena Fastigheter begär utdrag från belastningsregistret som en bakgrundskontroll på vår slutgiltiga kandidat som vi ämnar erbjuda tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktperson

Julia Wiklund

Julia.Wiklund@stena.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %