Serviceinriktad Fastighetsvärd till Uppsala med omnejd

Stockholm
Ansök senast: 2023-09-30

Är du en person som gillar varierade arbetsuppgifter och har lätt för att hålla koll på flera parallella uppgifter samtidigt? Tycker du om blandningen av praktiska arbetsuppgifter i kombination med administration och mötet med människor? Då tror vi att tjänsten som fastighetsvärd är rätt för dig!

Som kollega på Stena Fastigheter arbetar du på ett av Sveriges ledande privata fastighetsbolag. Vi skapar socialt hållbara städer och kvarter där människor trivs, känner sig hemma och vill stanna länge. Vi skapar trygga och trivsamma stadsdelar och satsar på framtiden genom att bygga tusentals nya bostäder och lokaler. Vi är långsiktiga ägare och därför är livet mellan husen lika viktigt som livet i huset. Vi är värderingstyrda med ledorden: omtänksamma, proffsiga, innovativa och öppna.  

 Om rollen 

I rollen som fastighetsvärd ansvarar du för den dagliga driften som sker i dina fastigheter.Du kommer att ha en nyckelfunktion i vårt dagliga arbete att bli kundens första val, vara ansiktet utåt och genom att löpande hantera olika typer av frågor och ärenden leverera en högkvalitativ service till hyresgästerna.  

Det är av stor vikt att du förstår tekniska problem som kan uppstå i fastigheterna där du gör bedömningen om vad som behöver göras samtidigt som du har en mycket god administrativ förmåga för att kunna driva arbetet framåt.Vi arbetar digitalt och serviceanmälningar och beställningar görs via vårt verksamhetssystem Xpand. Du är praktiskt lagd och är inte rädd att hugga i där det behövs, eller att ta kontakt med rätt entreprenör för att få arbetet att fortlöpa. 

Exempel på arbetsuppgifter  

 • Hantera serviceanmälningar, åtgärda och återkoppla till kund 
 • Planera reparation och underhåll tillsammans med entreprenörer 
 • Ansvara för avflyttningsbesiktningar 
 • Fakturahantering 
 • Vara delaktig i budgetprocess och den ekonomiska uppföljningen av fastigheterna 
 • Hålla i kontakten med entreprenörer 

Vem söker vi? 

Vi söker dig som är självgående, gillar att ha många bollar i luften och som inte är rädd för att testa nya saker. Du har ett öga för detaljer och ser till att få saker gjorda. Du har en naturlig fallenhet för kundservice där du utför dina arbetsuppgifter med omsorg. Du arbetar i ett härligt team där du förväntas bidra till en god stämning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande roll som innefattar både teknik och kundrelationer. Du har god datavana och B-körkort är ett krav. Du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i både tal och skrift.

Du är väl medveten om att tjänsten är förlagd i Uppsala med omnjed och att du kommer behöva hjälpa dina kollegor i andra områden. Det är cirka 30-40 minuter mellan bostadsområdena.

Ansökan

Intresserad? Du söker tjänsten genom att klicka på "Ansök nu". Glöm inte att ditt CV och personliga brev behöver innehålla, personuppgifter, kontaktuppgifter samt arbetserfarenhet och utbildning. Vi tar inte emot ansökningar via mail med hänsyn till GDPR-skäl. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Stena Fastigheter begär utdrag från belastningsregistret som en bakgrundskontroll på vår slutgiltiga kandidat som vi ämnar erbjuda tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktperson

Julia Wiklund

Julia.Wiklund@stena.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %