Erfaren Fastighetsförvaltare till Ekebo/Upplands Väsby och Jakobsberg

Stockholm
Ansök senast: 2023-09-30

Vill du vara med på en spännande resa i ett av Sveriges största privata fastighetsbolag? Brinner du för förvaltning och digitalisering? Vill du vara med och skapa en hållbar stad? Då är du sannolikt rätt person för oss!

 Bakgrund

Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi förvaltar bostäder och lokaler, vi utvecklar städer och tar hand om kunder och hus med omtanke. Vi skapar trygga och trivsamma stadsdelar och satsar på framtiden genom att bygga tusentals nya bostäder och lokaler. För oss är livet mellan husen lika viktigt som livet i husen. För när vi tar hand om våra kvarter och utvecklar socialt hållbara städer gör vi det i samarbete och i dialog med andra. Vi vill att människor som bor och arbetar hos oss ska trivas och stanna kvar länge.

I Ekebo/ Upplands Väsby och Jakobsberg söker vi en nytänkande och affärsorienterad fastighetsförvaltare. Vi söker dig med goda ledaregenskaper och ett stort driv för att ta förvaltningen till nästa nivå där digitalisering är ett stort fokusområde.

Tjänsten

Du kommer att vara ansvarig fastighetsförvaltare över våra områden i Ekebo och Jakobsberg. Arbetet är fritt, omväxlande och du planerar i hög grad din egen tid. Rollen innebär ett kund- och resultatansvar samt ansvar för teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheterna. Du kommer också att arbeta med utveckling av fastighetsbeståndet, handla upp och genomföra investeringar samt se till att myndighetskraven uppfylls. Givetvis kommer du även att arbeta aktivt och vara engagerad i vår arbetsmetod för social hållbarhet - relationsförvaltning. Utöver det kommer du att ha personalansvar och ett av dina uppdrag är att skapa förutsättningar för engagemang och utveckling hos dina medarbetare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ansvara för fastigheternas ekonomi.
 • Upprätta och följa upp affärsplaner, budget och prognos.
 • Utveckla det egna fastighetsbeståndet och aktivt bidra till att öka driftnetto och värdet.
 • Planera underhåll, upphandla och initiera samt följa upp ombyggnads- och underhållsprojekt.
 • Vårda och utveckla relationen med våra kunder.
 • Tillse att fastigheterna förvaltas, underhålls och förädlas på ett optimalt sätt med nöjda hyresgäster och ett långsiktigt värdeskapande som mål.
 • Utveckla och ansvara för goda hyresgästkontakter.
 • Förhandla hyror.
 • Ha kännedom om hyresjuridik gentemot hyresgästen. 
 • Ansvar för hantering av eventuella störningar.
 • Bidra till att utveckla våra digitala arbetssätt. 
 • Personalansvar för områdets fastighetsvärdar. Leda, utveckla och fördela arbetet i teamet kring fastigheterna och säkerställa ett professionellt och effektivt arbetssätt.

Om dig

Vi söker dig som vill utveckla och förvalta fastigheter och förstår värdet av att ge god service till våra kunder och samarbetspartners. Du är van att jobba med digitala verktyg och har lätt för att lära dig olika datasystem. 

 • Körkort B är ett krav.
 • 3-5 års arbetserfarenhet som Fastighetsförvaltare.
 • Du har en utbildning inom Fastighetsförvaltning eller motsvarande utbildning.
 • Van att arbeta i många olika datasystem.
 • Administrativt kunnig.

Personliga egenskaper

Då detta är en bred roll behöver du besitta en god förmåga i att prioritera och strukturera ditt arbete. Du är ansvarstagande, har ett naturligt driv och kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Mot bakgrund av dina tidigare arbetserfarenheter känner du dig trygg med att planera ditt arbete på lång och kort sikt samt har en mycket god förmåga att fatta beslut utifrån ett affärsmässigt och hållbart perspektiv.

Vi söker dig som trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Då arbetet innebär omfattande kontaktytor krävs det att du är en utåtriktad och lyhörd relationsbyggare. Vi ser att du är en naturlig förebild för dina medarbetare där du ser, utvecklar och stöttar dem för att ni tillsammans ska utveckla området och kundrelationerna på bästa sätt. Naturligtvis delar du våra värderingar (omtänksamhet, innovation, professionalitet och öppenhet) och vårt sätt att arbeta med relationsförvaltning. Stor vikt kommer att fästas vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Intresserad? Du söker tjänsten genom att klicka på "Ansök nu". Glöm inte att ditt CV och personliga brev behöver innehålla, personuppgifter, kontaktuppgifter samt arbetserfarenhet och utbildning.

Vi tar inte emot ansökningar via mail med hänsyn till GDPR-skäl.

Ansök redan idag då urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Stena Fastigheter begär utdrag från belastningsregistret som en bakgrundskontroll på vår slutgiltiga kandidat som vi ämnar erbjuda tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Julia Wiklund

Julia.Wiklund@stena.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %