Fastighetsvärd Nyproduktion

Göteborg
Ansök senast: 2022-07-05

Vi söker nyexaminerad som vill jobba med nyproduktion i Göteborg


Är du nyexaminerad förvaltare eller fastighetstekniker från Fastighetsakademin, Newton eller annan liknande utbildning? Vill du pröva på att jobba på Stena Fastigheter och lära dig mer om ditt kommande yrke? Då är du kanske den vi söker.


Stena Fastigheter är en aktiv stadsutvecklare som bidrar till Göteborgs utveckling genom många nya hyresrätter och bostadsrätter. Just nu producerar vi nya bostäder i Kobbegården, Pilegården, Ekebäckshöjd och framöver kommer vi att bygga fler ibland annat Lindome, Tynnered och på Masthuggskajen.


Vi har ett team med fastighetschef, förvaltare och fastighetsvärdar som jobbar med vår nyproduktion. Det är i denna grupp som vi behöver förstärkning. Vi söker en person som kan jobba som fastighetsvärd och serva våra nya hyresgäster och bostadsrättskunder och ge dem den bäste service man kan tänka sig så att deras första tid i sitt nya boende blir över deras förväntan. Rollen är mycket administrativ, med mycket kontakt med entreprenörer och andra avtalspartners, men också mycket inriktad på att lära sig huset, den nya tekniken och få allt detta att fungera som tänkt. I jobbet ingår också att bistå förvaltaren i flertalet administrativa uppgifter då det är många uppgifter som ska läggas in i våra IT-system för att vår förvaltning ska bli lättare med våra digitala hjälpmedel.


Vi söker dig som brinner för att serva kunder och göra dem nöjda, vill lära dig mer om de nya tekniker och installationer som finns i nyproduktion och samtidigt tycker om ordning och reda och är stark digitalt. Du får en möjlighet att lära av Stena Fastigheter samt visa upp dina talanger inför kommande nyanställningar. Tjänsten är en projektanställning fram till sommaren 2023, med anställning så snart det är möjligt.


Varmt välkommen med din ansökan med bifogat cv och personligt brev via länken här på hemsidan. Lämna gärna in din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

 

Har du frågor kring tjänsten, kontakta Markus Andreasson på telefon 010-167 51 54 eller markus.andreasson@stena.com.


Kontaktperson

Markus Andreasson

markus.andreasson@stena.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %